778767_600057596678051_464441205_o

Wie ben ik?

In de periode van 2009-2013 heb ik een audiovisuele studie gevolgd bij het ROC Midden Nederland. In de studietijd heb ik bij verschillende bedrijven een kijkje kunnen nemen waardoor mijn interesse in het vak al snel groeide.

Na een eerste stage bij MTN support, volgde er al snel wat projecten, wat er toe geleid heeft dat Van den Brink Productions in mei 2011 is ontstaan. Een vervolg hiervan was dat ik bij ATG Audiovisueel aan slag ben gegaan, waarbij ik naast de gebruikelijke taken als op- en afbouwwerkzaamheden ook in aanraking ben gekomen met podiumtechniek en lichtontwerp. Een daaropvolgende uitdaging vond plaats bij de Stadsschouwburg in Utrecht waar ik verantwoordelijk was voor verschillende producties.

De afgelopen jaren heb ik mij compleet kunnen focussen op mijn bedrijf, wat mij een geweldig inzicht heeft gegeven in de diversiteit van de markt. Van zakelijke ontbijtsessies, tot aan grote congressen, theater voorstellingen, promotionele events en de entertainment industrie. Die vele verschillende projecten hebben niet alleen tot een veel ervaring geleid maar vooral ook een grote passie voor het vak. Iets doen wat je leuk vind en daar je boterham mee verdienen, is iets wat in deze tijd zeer waardevol is en daardoor ben ik bereidt er hard voor te werken om dat de komende tijd nog te kunnen blijven doen.

Meer weten? Schroom niet en neem contact met mij op!